Empower Network Hungary Magyarország - Dolgozz otthon! Az igazi otthoni munka. from Johnny Hegyi on Vimeo.

Egyedülálló amerikai rendszer! A vállalat honlapja a Földkerekség 300 legforgalmasabbja között van. Napi 800,000 (azaz nyolcszázezer) látogató nem tévedhet! A vállalat nyit Európa felé és vállalkozókat keres Magyarországon. NEM MLM! NEM EGY ÚJ AUKCÍÓS OLDAL! NEM SZERENCSEJÁTÉK! NEM FOGADÁS! NEM FIZIKAI TERMÉK TERJESZTÉSE! Szeretnénk Téged is megismertetni egy üzleti lehetőséggel. Mondhatjuk, hogy ez a tökéletes otthoni munka. Mit szólnál, ha adott lenne egy termék, amelyet egy fiatal cég forgalmaz (tehát még időben kapcsolódhatsz be)? Maga a termék (igazából egy maréknyi termékük létezik, de hadd fogalmazzak egyes számban az egyszerűség miatt) elektronikus formában létezik – azaz nem szükséges raktározni, postázni, szállítani, tárolni? Valódi internetes lehetőség! Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy minden eladásod után megtarthatod a termék teljes árát? Magyarul, 100% a jutalék! Nincs semmiféle mókás trükk a háttérben. Nem, nem valami “futottak még” vállalkozásról van szó! A cég honlapja a Világ első 300 legforgalmasabbja között van (a több milliárd közül)! A várakozások szerint egy éven belül az első 50 között lehet. Brutális a forgalom. Exponenciálisan növekszik. Nyilván, nem véletlenül. Mit szólnál, ha a cég adná Neked a saját, kész honlapod, landing page-t, marketing stratégiát, videókkal – mindennel, ami szükséges? És persze tréninggel, magyar nyelvű rendszeres, heti webinárokkal (internetes webkonferenciával). És mindez minimális befektetéssel indítható, azonnal! Hogy ne áruljak zsákbamacskát: egészen precízen 45 dollár befektetéssel el tudod kezdeni. Ami valószínűleg 1-2 napon belül már vissza is jön! Európában csupán kevesen csinálják – teljesen szabad a pálya. Itt kijelentem, hogy egy év múlva sok üzleti magazinnak ez lesz a címlapján! A profin felállított landing page segítségével nagy tempóban tudod felépíteni a név listádat, automatikusan. Kvalifikált, érdeklődő egyének fognak feliratkozni Hozzád. Minden működik és minden automatizálva van! Minthogy a jutalék nem kevesebb, mint 100% (jól hallottad, a forgalmad teljes egészében megtarthatod, mert megdolgozál érte) nyilvánvalóan nem MLM-ról van szó. Nem is piramisjátékról, természetesen. Egy egyedi és zseniális kifizetési rendszer van a háttérben, amit majd sokan mások próbálnak meg lekoppintani. De Te az elsők között lehetsz (Európában).

REGISZTRÁLNI ITT TUDSZ: REGISZTRÁCIÓ

Mi az, amivel nem találkozol nálunk? Más programokkal ellentétben, mi nem fogjuk mutogatni pálmafák, luxus lakások, Ferrarik, magánrepülők, aranytömbök és fiatal bikinis lányok fotóit. Nem fogunk neves magyar színészeket felbérelni, hogy csábosan mosolyogva próbáljanak meg rábeszélni a csatlakozásra. Egyszerűen azért nem, mert nincs rá szükségünk! Mi a tényeket mutattuk be itt.. A tények pedig vonzóak. A részletekkel, amely alapján eldöntheted, hogy csatlakozol-e hozzánk? Összefoglalva, ha kizárólag a komputereddel szeretnél jelentős jövedelemre szert tenni (árú megrendelése, mozgatása, postázása, tárolása és az ezzel járó hercehurca nélkül), élvezni, hogy a profi munkához minden feltétel adott és automatikusan intéződik - valamint képviselni egy olyan amerikai rendszert, ahol az anyacég honlapját napi nyolcszázezren látogatják, akkor javasoljuk, hogy vegyél részt a bemutatkozó webinárunkon most vasárnap! Várjuk komplett MLM-es csapatok és hasonló szervezetek jelentkezését is - gyakorlatilag garantált, hogy a jelenlegi jövedelmed megduplázódik, triplázódik - bármilyen szinten is állsz az adott cég struktúrájában (és a mi ajánlatunk nem zárja ki a jelenlegi vállalkozásod folytatását! Kizárólag motivált, energikus, lépni kész egyének jelentkezését várjuk.

REGISZTRÁlNI ITT TUDSZ: http://empowernetwork.com/networkexpert/

Mindenben segítek! SKYPE: hegyijanika21 Keress nyugodtan.


Empower-Network-Keep-All-the-Money.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 15:08 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empowernetworkmagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr824815828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása