Miért blogolunk egyáltalán? Talán vannak, akik először azt szeretnék tudni, mi is az a blog. A blog szó az angol web + log (=napló) összeházasodásából származik. Tehát ez egy napló, amit az interneten vezetünk. Egy rakás indok van arra, hogy blogoljunk:

1. Mert szórakoztató! Te döntöd el, miről bloggolsz, hogyan és mikor. Te vagy a Főnök. Kell ennél jobb?

2. Mert sharing is caring: a megosztással kimutatjuk, hogy törődünk másokkal. Ha szerinted valami jó, akkor azt akarod, hogy másoknak is jó legyen. Mindannyian szeretünk megosztani egymással humoros vagy információban gazdag cikkeket, videókat, csodás képeket, idézetet, amely megérint vagy inspirál, a táplálkozáskiegészítőt, amitől jobban lettünk, egy-egy remek dalt vagy filmet.

3. Mert mint mindenkinek, neked is van mondanivalód, amiről beszélnél, írnál, vagy valami, amit megmutatnál. Valami vicces vagy éppen bosszantó, ami történt veled, vagy olvastál valamit az újságban, és véleményed van róla.

4. Mert szereted az írás kreatív voltát, azt, hogy kiírhatod az érzéseidet, gondolataidat, és szereted mindazt, ami ezzel jár. Írsz egy szerelmes verset, vagy csupán a mérgedet akarod kiadni – és megkönnyebbülve fogod magad érezni, boldogabbnak, és tisztábban látod a helyzetet. Mi, emberi lények, mind élvezzük a kreativitás áldását.

5. Mert valami érdekeset, értékeset alkotsz, és szeretnéd, ha másoknak is örömet szerezhetsz vele. Zenélsz, valami más művészettel foglalkozol, fincsi ételreceptjeid vannak, játékbabákat kötögetsz, gyöngyékszereket készítesz, vasútmodellt építesz, biozöldséget termesztesz vagy egzotikus virágokkal foglalkozol, vagy éppen régi motorokat szerelsz és újítasz fel.

6. Mert szakértő vagy egy témában, és szeretnéd átadni a tudásodat. Nagyszerű cikkeket írsz környezetvédelemről, egészséges életmódról, üzletépítésről, személyiségfejlesztésről, repülésről, nyelvtanulásról, pénzügyi befektetésekről.

7. Mert reklámozol vagy árulsz valamit, a termékedet, szolgáltatásodat ismertebbé akarod tenni, és kapcsolatot akarsz tartani az ügyfeleiddel, fenn akarod tartani az érdeklődésüket.

8. Mert művész vagy, és a műveidet ismertebbé akarod tenni, valamint kapcsolatot akarsz tartani a rajongóiddal, fenn akarod tartani az érdeklődésüket.

9. Mert amikor egy kérdést 100-szor feltesznek neked, nem kell rá 100-szor válaszolnod, hanem egyszerűen odairányíthatod az illetőt a megfelelő blogbejegyzésedhez.

10. Mert segíteni akarsz. Valamilyen jó ügyön dolgozol, pénzgyűjtést végzel egy non-profit szervezet részére, egy jótékonysági szervezetnek segítesz, vagy hozzáférésed van olyan információkhoz bizonyos témákban, amelyekről úgy gondolod, ho9gy mások életét jobbá teheted, ha megismerteted velük.

Valamint: +1. Mert alapjában véve már egyébként is ezt csinálod, egy más léptékben: amikor frissíted az állapotodat, megosztasz egy hivatkozást, fényképet, videót, idézetet, mások állapotfrissítéseit és egyebeit a Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ oldalaidon, és mindazokon a közösségi oldalakon, amelyeken még rajta vagy, meg a levelezőlistákon. Azzal a különbséggel, hogy azokon az oldalakon minden valószínűség szerint nem keresel pénzt mindezzel. (Sőt, te hozol hasznot azoknak az oldalaknak…). Vagy fizetett már neked valaha is a Facebook? Az Empower Network viszont fizet. Tudd meg, hogy hogyan, nagyon egyszerű!  Ha hozzánk csatlakozol teljes Magyar nyelvű lépésről lépésre videóanyagot kapsz!  SKYPE: hegyijanika21

Empower-Network-logo1.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2012.11.19. 17:56 Szólj hozzá!

Címkék: marketing blogmarketing network affiliate bloggolás bloggal empower bloggolással

A bejegyzés trackback címe:

https://empowernetworkmagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr334914535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása