Szerző: Johnny Silver  2013.03.05. 18:38 Szólj hozzá!

Címkék: marketing blogmarketing mlm network affiliate bloggolás bloggal empower

Elkészültünk, egy teljesen Magyar nyelvű lépésről-lépésre, videó oktatóanyaggal az Empower Network Blogrendszerhez. Aki itt csatlakozik hozzánk az Empower Network Vírusblogrendszerhez, az ingyen kapja meg tőlünk ezt az egyedülálló marketing oktató anyagot ami teljesen egyedülálló Magyarországon!

 

 

LEHET, HOGY CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA

 

VAGY TE IS ATTÓL, HOGY AKÁR RÁTALÁLJ

 

ÉLETED NAGY LEHETŐSÉGÉRE?

Ragadd meg a lehetőséget, fogadd el életed talán egyik legkomolyabb ajánlatát, és indulj el azon az úton, ahová sokan csak vágynak.

 

Évek óta keresem a lehetőséget és megoldást, hogyan tudnánk segíteni az embereknek nem csak abban, hogy jobban éljenek érzelmi és spirituális szempontból, hanem abban is, hogy több pénzük legyen, hogy megengedhessék maguknak mindazt, amit igazából szeretnének. Néhány hónapja olyan pénzforrásra találtam a világban, amit bárki tud használni, és amihez hasonló sem létezett eddig. A tesztek kiváló eredményt mutattak.

 

Eljött az idő, hogy megismerjed!

 

 Kérd itt az ingyen videót, amiből megtudod, hogyan lehetsz sikeres.

 

REGISZTRÁLNI ITT TUDSZ!

red-animated.gifEmpower-Network-Keep-All-the-Money.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2013.03.01. 15:52 Szólj hozzá!

Az egész marketingrendszerünket a “csatlakoztasd és indítsd el” eljárásra építettük fel, amit a tagok arra használhatnak, hogy 100%-os jutalékokat kapjanak a bankszámlájukra, azonnal. Lényegében: tagjaink fő felelőssége, hogy elkezdjék alkalmazni az egyszerű képzést, amit az elsőrendű tagsági oldalak képzési részlegében tanítunk neki. Mi foglalkozunk az eladásokkal, valamint a képzéssel és oktatással az üzletedben, hogy neked ezekkel ne kelljen törődnöd. Tagjaink élvonalbeli üzleti és marketingképzésben részesülnek, és kihasználhatják a lenyűgöző és bizonyított eladási módszerünket arra, hogy az életüket megváltoztató jövedelemre tegyenek szert. Megoldottunk minden problémát, amivel a marketingesek és online vállalkozók szembenéznek. Helyükre tettük a mozaikdarabokat, hogy tagjaink előnyösen használhassák a mi marketing, eladási és befolyásolási tudásunkat a saját üzletük… és bevételük növelésére. Lényegében, annyit kereshetsz, mint egy “guru” …anélkül, hogy “guru” lennél. Tagjaink hozzáférhetnek a potenciális ügyfeleik és a csapatuk adataihoz, és az Empower Network megoldás rendszert gyorsítóként használhatják bármilyen üzlet építésére, amit csak akarnak. Az Empower Network a tökéletes affiliate marketingrendszer bármilyen network marketing vagy online üzlet gyors növelésére, és megengedi, hogy gyorsan és hatékonyan megtanuld a szükséges készségeket, a kamu szöveget kivéve …és nagy, 100%-os jutalékokat keress, amivel megfinanszírozhatod az életstílusodat vagy üzleti vállalkozásaidat. Nos…. Kattints a bannerra, hogy megnézhesd a beavatottaknak szóló videót, ami felfedi a “jutalékos kiutat” – amely 100%-os jutalékokat helyez a bankszámládra naponta, óránként … akár percenként is!

 

 

REGISZTRÁCÍÓ ITT!

red-animated.gif

Empower-Network-Keep-All-the-Money.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2013.03.01. 15:50 Szólj hozzá!

Empower Network – már a neve is jó: empower=képessé tesz valamire, hatalommal ruház fel, network=kapcsolati hálózat. Mindannyian szeretjük, ha mások segítenek abban, hogy növeljük képességeinket. És ha még ráadásul megfelelő támogatást kapunk a vállalkozásunkhoz és ahhoz, hogy egy rakás pénzt keressünk – még jobb. Egy magamfajta embernek nem mindig könnyű a lábát a földön tartani, és a karrier nem túl élvezetes részleteivel foglalkozni: eladás, marketing, pénzügyek, papírmunka és online adminisztráció – esetleg Te is olyan vagy, hogy az ilyen dolgokat a hátad közepére kívánod? Vagy inkább Te is szívesebben töltenéd az idődet a tevékenységeid kreatívabb és szórakoztatóbb oldalaival? Te is szeretnéd, ha nem kellene állandóan megjelenned egy munkahelyen, és valami olyasmit csinálnod, amit nem igazán élvezel, valaki más számára, aki ad neked érte cserébe némi pénzt, csak azért, hogy ki tudd fizetni a számláidat, és ha azon felül marad még valamennyi a zsebedben, valami olyasmit is csinálj, amit szeretsz? Tudod, az a fajta pénzforrás, amit egyszer megcsinálsz, és az utána neked automatizált jövedelmet biztosít, heteken, hónapokon, éveken keresztül. Ez én klassz ötletnek tartom, így ezekben a hónapokban ilyen “fejősteheneket” állítok be, amik lehetővé teszik, hogy sokkal szabadabban éljem ki művészi ambícióimat, és ne függjek attól, hogy hogyan fizetik meg a fellépéseket a jelenlegi gazdasági helyzetben, hogy ne kelljen elvállalnom olyan munkákat, amiket nem túlságosan szeretek, és szponzorálásokért se kelljen kuncsorognom – viszont azt csinálhassam, amit imádok, és hódolhassak a szenvedélyeimnek amikor, ahol és ahogy tetszik: énekeljek, táncoljak, fotózzak, írjak, tanuljak, olvassak, filmet nézzek, kiránduljak, utazzak, nem beszélve a kellemesen eltöltött időkről a szeretteimmel. Biztos Neked is van valami, amivel inkább szívesen töltenéd az idődet… Belebotlottam ebbe a zseniális rendszerbe, ami számodra is megoldás lehet: kattints a bannerre, Írd be az e-mail címed és nézd meg a videót! Teljesen Magyar  videóanyaggal, Magyar fordítással segítjük a munkádat!

Empower-Network-logo1.jpg

Szerző: Johnny Silver  2013.03.01. 15:49 Szólj hozzá!

Miért blogolunk egyáltalán? Talán vannak, akik először azt szeretnék tudni, mi is az a blog. A blog szó az angol web + log (=napló) összeházasodásából származik. Tehát ez egy napló, amit az interneten vezetünk. Egy rakás indok van arra, hogy blogoljunk:

1. Mert szórakoztató! Te döntöd el, miről bloggolsz, hogyan és mikor. Te vagy a Főnök. Kell ennél jobb?

2. Mert sharing is caring: a megosztással kimutatjuk, hogy törődünk másokkal. Ha szerinted valami jó, akkor azt akarod, hogy másoknak is jó legyen. Mindannyian szeretünk megosztani egymással humoros vagy információban gazdag cikkeket, videókat, csodás képeket, idézetet, amely megérint vagy inspirál, a táplálkozáskiegészítőt, amitől jobban lettünk, egy-egy remek dalt vagy filmet.

3. Mert mint mindenkinek, neked is van mondanivalód, amiről beszélnél, írnál, vagy valami, amit megmutatnál. Valami vicces vagy éppen bosszantó, ami történt veled, vagy olvastál valamit az újságban, és véleményed van róla.

4. Mert szereted az írás kreatív voltát, azt, hogy kiírhatod az érzéseidet, gondolataidat, és szereted mindazt, ami ezzel jár. Írsz egy szerelmes verset, vagy csupán a mérgedet akarod kiadni – és megkönnyebbülve fogod magad érezni, boldogabbnak, és tisztábban látod a helyzetet. Mi, emberi lények, mind élvezzük a kreativitás áldását.

5. Mert valami érdekeset, értékeset alkotsz, és szeretnéd, ha másoknak is örömet szerezhetsz vele. Zenélsz, valami más művészettel foglalkozol, fincsi ételreceptjeid vannak, játékbabákat kötögetsz, gyöngyékszereket készítesz, vasútmodellt építesz, biozöldséget termesztesz vagy egzotikus virágokkal foglalkozol, vagy éppen régi motorokat szerelsz és újítasz fel.

6. Mert szakértő vagy egy témában, és szeretnéd átadni a tudásodat. Nagyszerű cikkeket írsz környezetvédelemről, egészséges életmódról, üzletépítésről, személyiségfejlesztésről, repülésről, nyelvtanulásról, pénzügyi befektetésekről.

7. Mert reklámozol vagy árulsz valamit, a termékedet, szolgáltatásodat ismertebbé akarod tenni, és kapcsolatot akarsz tartani az ügyfeleiddel, fenn akarod tartani az érdeklődésüket.

8. Mert művész vagy, és a műveidet ismertebbé akarod tenni, valamint kapcsolatot akarsz tartani a rajongóiddal, fenn akarod tartani az érdeklődésüket.

9. Mert amikor egy kérdést 100-szor feltesznek neked, nem kell rá 100-szor válaszolnod, hanem egyszerűen odairányíthatod az illetőt a megfelelő blogbejegyzésedhez.

10. Mert segíteni akarsz. Valamilyen jó ügyön dolgozol, pénzgyűjtést végzel egy non-profit szervezet részére, egy jótékonysági szervezetnek segítesz, vagy hozzáférésed van olyan információkhoz bizonyos témákban, amelyekről úgy gondolod, ho9gy mások életét jobbá teheted, ha megismerteted velük.

Valamint: +1. Mert alapjában véve már egyébként is ezt csinálod, egy más léptékben: amikor frissíted az állapotodat, megosztasz egy hivatkozást, fényképet, videót, idézetet, mások állapotfrissítéseit és egyebeit a Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ oldalaidon, és mindazokon a közösségi oldalakon, amelyeken még rajta vagy, meg a levelezőlistákon. Azzal a különbséggel, hogy azokon az oldalakon minden valószínűség szerint nem keresel pénzt mindezzel. (Sőt, te hozol hasznot azoknak az oldalaknak…). Vagy fizetett már neked valaha is a Facebook? Az Empower Network viszont fizet. Tudd meg, hogy hogyan, nagyon egyszerű!  Ha hozzánk csatlakozol teljes Magyar nyelvű lépésről lépésre videóanyagot kapsz!  SKYPE: hegyijanika21

Empower-Network-logo1.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2012.11.19. 17:56 Szólj hozzá!

Címkék: marketing blogmarketing network affiliate bloggolás bloggal empower bloggolással

Empower Network Hungary Magyarország - Dolgozz otthon! Az igazi otthoni munka. from Johnny Hegyi on Vimeo.

Egyedülálló amerikai rendszer! A vállalat honlapja a Földkerekség 300 legforgalmasabbja között van. Napi 800,000 (azaz nyolcszázezer) látogató nem tévedhet! A vállalat nyit Európa felé és vállalkozókat keres Magyarországon. NEM MLM! NEM EGY ÚJ AUKCÍÓS OLDAL! NEM SZERENCSEJÁTÉK! NEM FOGADÁS! NEM FIZIKAI TERMÉK TERJESZTÉSE! Szeretnénk Téged is megismertetni egy üzleti lehetőséggel. Mondhatjuk, hogy ez a tökéletes otthoni munka. Mit szólnál, ha adott lenne egy termék, amelyet egy fiatal cég forgalmaz (tehát még időben kapcsolódhatsz be)? Maga a termék (igazából egy maréknyi termékük létezik, de hadd fogalmazzak egyes számban az egyszerűség miatt) elektronikus formában létezik – azaz nem szükséges raktározni, postázni, szállítani, tárolni? Valódi internetes lehetőség! Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy minden eladásod után megtarthatod a termék teljes árát? Magyarul, 100% a jutalék! Nincs semmiféle mókás trükk a háttérben. Nem, nem valami “futottak még” vállalkozásról van szó! A cég honlapja a Világ első 300 legforgalmasabbja között van (a több milliárd közül)! A várakozások szerint egy éven belül az első 50 között lehet. Brutális a forgalom. Exponenciálisan növekszik. Nyilván, nem véletlenül. Mit szólnál, ha a cég adná Neked a saját, kész honlapod, landing page-t, marketing stratégiát, videókkal – mindennel, ami szükséges? És persze tréninggel, magyar nyelvű rendszeres, heti webinárokkal (internetes webkonferenciával). És mindez minimális befektetéssel indítható, azonnal! Hogy ne áruljak zsákbamacskát: egészen precízen 45 dollár befektetéssel el tudod kezdeni. Ami valószínűleg 1-2 napon belül már vissza is jön! Európában csupán kevesen csinálják – teljesen szabad a pálya. Itt kijelentem, hogy egy év múlva sok üzleti magazinnak ez lesz a címlapján! A profin felállított landing page segítségével nagy tempóban tudod felépíteni a név listádat, automatikusan. Kvalifikált, érdeklődő egyének fognak feliratkozni Hozzád. Minden működik és minden automatizálva van! Minthogy a jutalék nem kevesebb, mint 100% (jól hallottad, a forgalmad teljes egészében megtarthatod, mert megdolgozál érte) nyilvánvalóan nem MLM-ról van szó. Nem is piramisjátékról, természetesen. Egy egyedi és zseniális kifizetési rendszer van a háttérben, amit majd sokan mások próbálnak meg lekoppintani. De Te az elsők között lehetsz (Európában).

REGISZTRÁLNI ITT TUDSZ: REGISZTRÁCIÓ

Mi az, amivel nem találkozol nálunk? Más programokkal ellentétben, mi nem fogjuk mutogatni pálmafák, luxus lakások, Ferrarik, magánrepülők, aranytömbök és fiatal bikinis lányok fotóit. Nem fogunk neves magyar színészeket felbérelni, hogy csábosan mosolyogva próbáljanak meg rábeszélni a csatlakozásra. Egyszerűen azért nem, mert nincs rá szükségünk! Mi a tényeket mutattuk be itt.. A tények pedig vonzóak. A részletekkel, amely alapján eldöntheted, hogy csatlakozol-e hozzánk? Összefoglalva, ha kizárólag a komputereddel szeretnél jelentős jövedelemre szert tenni (árú megrendelése, mozgatása, postázása, tárolása és az ezzel járó hercehurca nélkül), élvezni, hogy a profi munkához minden feltétel adott és automatikusan intéződik - valamint képviselni egy olyan amerikai rendszert, ahol az anyacég honlapját napi nyolcszázezren látogatják, akkor javasoljuk, hogy vegyél részt a bemutatkozó webinárunkon most vasárnap! Várjuk komplett MLM-es csapatok és hasonló szervezetek jelentkezését is - gyakorlatilag garantált, hogy a jelenlegi jövedelmed megduplázódik, triplázódik - bármilyen szinten is állsz az adott cég struktúrájában (és a mi ajánlatunk nem zárja ki a jelenlegi vállalkozásod folytatását! Kizárólag motivált, energikus, lépni kész egyének jelentkezését várjuk.

REGISZTRÁlNI ITT TUDSZ: http://empowernetwork.com/networkexpert/

Mindenben segítek! SKYPE: hegyijanika21 Keress nyugodtan.


Empower-Network-Keep-All-the-Money.jpg

REGISZTRÁCIÓT ÉS FIZETÉST SEGÍTŐ VIDEÓ A FELIRATRA KATTINTVA

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 15:08 Szólj hozzá!

Ne akard feltalálni újra a kereket, hanem használd a kreatív utánzást! Nézz utána mi az amit mások már sikeresen megcsináltak. Csináld utána amíg eljutsz addig a pontig amikor már jól csinálod, aztán fejleszd tovább. Ez a lehetőség pont erről szól!

 

Elkészültünk, egy teljesen Magyar nyelvű lépésről-lépésre, videó oktatóanyaggal az Empower Network-höz. Aki csatlakozik az Empower Network-höz, az ingyen kapja meg tőlünk ezt az egyedülálló marketing oktató anyagot ami teljesen egyedülálló Magyarországon, és az ára 150$. Ha megtanulod ezt az anyagot teljesen függetlenné tudsz válni, az internetmarketing terén és önállóvá tudsz válni. Ezzel az anyaggal sikeres, lehetsz velünk és majd a hozzád csatlakozó csapatod is!

Egy belső Magyar nyelvű oldal is elkészült ahol ugyancsak, Magyarul tanulhatod meg az Empower Network minden rejtelmét. Ez egy egyedülálló lehetőség annak is aki nem tud angolul, mert most minden elérhető magyar nyelven, és nagyon az elején vagyunk. Network Marketing egy teljesen új világát ismerheted meg, amiről sokan azt sem tudjak, hogy létezik! Menj végig a lépéseken, iratkozz fel most ingyen: http://vonzohlozatpts.getresponsepages.com/

és nézd végig az ingyen videót A Vonzó Hálózatépítésről. Majd csatlakozz az Empower Network-höz, ha csatlakoztál megkapod a hozzáférésed A Marketing Tudós videó oktatóanyaghoz. Ha végigértél az oktatóanyagon, konzultálunk és hozzáférést, kapsz az Empower Network oktatóanyaghoz magyarul Tanulj és képezd magadat, hogy sikeres legyél.

                                                                                                                        Sok sikert! Johnny 

KÉRD AZ INGYEN VIDEÓT ITT!

red-animated.gifyellow_showmethevideo.png

BLOG: http://empowernetworkmagyarul.blog.hu/

FELIRATKOZÁS: http://vonzohlozatpts.getresponsepages.com/

CSATLAKOZÁS: https://www.empowernetwork.com/join.php?id=networkexpert FACEBOOK: https://facebook.com/EmpowerNetworkMagyarul?ref=hl

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 14:50 Szólj hozzá!

Az üzlet terjesztése, új vevők toborzása gyakran tűnik kemény kihívásnak. Sokakat ez el is riaszt: „Hálózatépítés? Vevők toborzása? Az nekem nem megy. Ne is mondj többet!” Az Empower Network marketingmódszerei közt nem szerepel házalás, a termékbemutatók szervezése, hideghívás. Mégis megeshet, hogy ennek tudatában is kifogásokkal találkozol. A kérdés az, hogy akadálynak vagy az üzleti siker egyik eszközének tekinted-e ezeket.

 

Kifogás: Nem elég az angoltudásom egy amerikai rendszer terjesztéséhez!

Az Empower Network marketingmódszereinek alapos megismeréséhez nem is szükséges, mert ha nálunk regisztrálsz, részletes magyar nyelvű videóoktatóanyagot kapsz tőlünk. És a belső Empower Network anyagokhoz is hozzájuthatsz magyarul!  Sőt egy komplett Magyar nyelvű értékesítési rendszerhez is hozzájuthatsz, előre megírt e-mail levelekkel.

A két tulajdonos DAVE&DAVE garantálják ha 90 napon keresztül mindennap megírsz egy blogbejegyzést akkor garantáltan sikeres lesz az üzleted hosszútávon.

 

Kifogás: Nem tudok blogbejegyzést írni!

Nem is fontos mert egy olyan eszközzel ismertetlek meg itt amit rátelepítesz a blogodra beállítod és megírja helyetted a cikket optimalizálja, ha kell napi háromszor is, megy minden automatán.

A szoftvert a linken tudod megvásárolni de minden segítséget megadok neked ha érdekel, keress SKYPON: hegyijanika21Article banner.jpg

Empower Network Magyarul. Hogyan bloggoljak az Empower Network-kel? from Johnny Hegyi on Vimeo.

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 14:48 Szólj hozzá!

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 14:46 Szólj hozzá!

Szerző: Johnny Silver  2012.09.09. 14:04 Szólj hozzá!