Az üzlet terjesztése, új vevők toborzása gyakran tűnik kemény kihívásnak. Sokakat ez el is riaszt: „Hálózatépítés? Vevők toborzása? Az nekem nem megy. Ne is mondj többet!” Az Empower Network marketingmódszerei közt nem szerepel házalás, a termékbemutatók szervezése, hideghívás. Mégis megeshet, hogy ennek tudatában is kifogásokkal találkozol. A kérdés az, hogy akadálynak vagy az üzleti siker egyik eszközének tekinted-e ezeket.

 

Kifogás: Nem elég az angoltudásom egy amerikai rendszer terjesztéséhez!

Az Empower Network marketingmódszereinek alapos megismeréséhez nem is szükséges, mert ha nálunk regisztrálsz, részletes magyar nyelvű videóoktatóanyagot kapsz tőlünk. És a belső Empower Network anyagokhoz is hozzájuthatsz magyarul!  Sőt egy komplett Magyar nyelvű értékesítési rendszerhez is hozzájuthatsz, előre megírt e-mail levelekkel.

A két tulajdonos DAVE&DAVE garantálják ha 90 napon keresztül mindennap megírsz egy blogbejegyzést akkor garantáltan sikeres lesz az üzleted hosszútávon.

 

Kifogás: Nem tudok blogbejegyzést írni!

Nem is fontos mert egy olyan eszközzel ismertetlek meg itt amit rátelepítesz a blogodra beállítod és megírja helyetted a cikket optimalizálja, ha kell napi háromszor is, megy minden automatán.

A szoftvert a linken tudod megvásárolni de minden segítséget megadok neked ha érdekel, keress SKYPON: hegyijanika21Article banner.jpg

Empower Network Magyarul. Hogyan bloggoljak az Empower Network-kel? from Johnny Hegyi on Vimeo.

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 14:48 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empowernetworkmagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr444815808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása