Ne akard feltalálni újra a kereket, hanem használd a kreatív utánzást! Nézz utána mi az amit mások már sikeresen megcsináltak. Csináld utána amíg eljutsz addig a pontig amikor már jól csinálod, aztán fejleszd tovább. Ez a lehetőség pont erről szól!

 

Elkészültünk, egy teljesen Magyar nyelvű lépésről-lépésre, videó oktatóanyaggal az Empower Network-höz. Aki csatlakozik az Empower Network-höz, az ingyen kapja meg tőlünk ezt az egyedülálló marketing oktató anyagot ami teljesen egyedülálló Magyarországon, és az ára 150$. Ha megtanulod ezt az anyagot teljesen függetlenné tudsz válni, az internetmarketing terén és önállóvá tudsz válni. Ezzel az anyaggal sikeres, lehetsz velünk és majd a hozzád csatlakozó csapatod is!

Egy belső Magyar nyelvű oldal is elkészült ahol ugyancsak, Magyarul tanulhatod meg az Empower Network minden rejtelmét. Ez egy egyedülálló lehetőség annak is aki nem tud angolul, mert most minden elérhető magyar nyelven, és nagyon az elején vagyunk. Network Marketing egy teljesen új világát ismerheted meg, amiről sokan azt sem tudjak, hogy létezik! Menj végig a lépéseken, iratkozz fel most ingyen: http://vonzohlozatpts.getresponsepages.com/

és nézd végig az ingyen videót A Vonzó Hálózatépítésről. Majd csatlakozz az Empower Network-höz, ha csatlakoztál megkapod a hozzáférésed A Marketing Tudós videó oktatóanyaghoz. Ha végigértél az oktatóanyagon, konzultálunk és hozzáférést, kapsz az Empower Network oktatóanyaghoz magyarul Tanulj és képezd magadat, hogy sikeres legyél.

                                                                                                                        Sok sikert! Johnny 

KÉRD AZ INGYEN VIDEÓT ITT!

red-animated.gifyellow_showmethevideo.png

BLOG: http://empowernetworkmagyarul.blog.hu/

FELIRATKOZÁS: http://vonzohlozatpts.getresponsepages.com/

CSATLAKOZÁS: https://www.empowernetwork.com/join.php?id=networkexpert FACEBOOK: https://facebook.com/EmpowerNetworkMagyarul?ref=hl

Szerző: Johnny Silver  2012.10.02. 14:50 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empowernetworkmagyarul.blog.hu/api/trackback/id/tr364815821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása